[rev_slider Occasions]

Sleepslangbemesters

Swing-over systeem

Met het Tjalma Swing- over systeem is het nagenoeg onmogelijk om de slang onder de snijschijven van de bemester te krijgen. Dit omdat de slang altijd bij de schijven vandaan wordt gehouden. De bemester kan na het keren op de kopakker ook direct weer aan de grond. U kunt hierdoor dus efficiƫnter en handiger werken met het Tjalma Swing-over systeem op uw sleepslagbemester.

Swing-over 1-delig

De Tjalma sleepslangbemesters tot 9.375 meter werkbreedte kunnen uitgerust worden met een vaste Swing-over arm. Hiermee kan de slang niet onder de bemester komen. Het is ook mogelijk om de slang met de Swing-over arm in het veld gedeeltelijk te sturen en te verplaatsen.

Swing-over 2-delig

Alle Tjalma sleepslangbemesters kunnen naar wenst met een 2-delige Swing-over arm worden uitgerust. Deze werkt volautomatisch op kopakkers en kan eventueel ook door de chauffeur worden bedient. Hierdoor kan de chauffeur de slang in het veld sturen en verplaatsen. Doordat de Swing-over hydraulisch kan knikken is deze handigere in het veld en compact tijdens transport.