[rev_slider Occasions]

Slanghaspels

FTH front-tankhaspel

Ruim zicht door compacte bouw

Veilig transport op de openbare weg en handig bij gebruik in het veld. De compacte vouw van de machine heeft meerdere voordelen.

De Tjalma FTH Front-tankhaspel is met zijn haspel-diameter van 1.70 meter en een breedte van 2.70 meter nagenoeg even groot als een slangenhaspel. De machine is echter aanzienlijk compacter dan huidige front-buffertanks.

      

 

Ruim voldoende capaciteit

De Tjalma FTH- front-tankhaspel gebruikt de ruimte die anders onbenut blijft. In het hart van de slangenhaspel is ruimte voor maar liefst 2 kuub drijfmest.

De praktijk wijst uit dat er ruimte is voor ongeveer 800 meter mestslang op de haspel. De Tjalma FTH-Front- tankhaspel voldoet hiermee aan de wensen en de eisen die gesteld worden door professionele loonbedrijven.

Door gebruik te maken van de nieuwste ontwerp-software is de machine volledig berekend op zijn taak. Zeer sterk maar toch licht van gewicht.

De Tjalma FTH-front-tankhaspel kan daarnaast zeer dicht bij de tractor worden aangekoppeld. Door het eigengewicht van slechts 1.200 kg en de compacte aanbouw worden zowel de bodem als de tractor bespaard in het veld en tijdens transport.

 

Slanghaspels

Tjalma levert ook gangbare hydraulisch aangedreven slangenhaspels in meerdere uitvoeringen. De slangenhaspels zijn geschikt voor in de front- en achter hef van tractoren. De haspels zijn verkrijgbaar van groot tot klein en geschikt voor alle soorten transport- en sleepslangen.

   

Slangen en Storz koppelingen

Alle soorten en maten transport- en sleepslangen vor een sleepslangsysteem zijn bij Tjalma te verkrijgen. Ook alle bijpassende slangkoppelingen , tules, slangverbinders en sleutels zijn bij over verkrijgbaar. We leveren slangen en koppelingen van de hoogste kwaliteit en met de minste interne weerstand. Wanneer u voor slangen van Tjalma kiest verhoogt u uw bedrijfszekerheid, en bespaart u kosten.

slangenbrug

Wanneer er tijdens het sleepslangbemesten een openbare weg gekruist wordt, is een slangenbrug van Tjalma de oplossing. Deze slangenbrug bestaat uit meerdere kunststof segmenten. Hierdoor is de burg makkelijk te verplaatsbaar. Doordat de brug voorzien is van extra strippen aan de bovenkant, is er altijd wel grip.