[rev_slider Occasions]

Agrometer

Tjalma is importeur van Agrometer in Nederland.

Agrometer is een Deens fabrikant van mestpompsystemen. Agrometer heeft verschillende soorten pompen die elke pomptaak die u heeft zal oplossen.

De DP en APV 250 hebben een capaciteit van 250 m3/ uur bij een aanvoerdruk van 12 bar. Beide pompen werken met een pompafstand van maximaal 4 kilometer.

Zowel de omgeving als de mensen profiteren van het pompen over lange afstanden. Dit omdat transport van drijfmest in grote tanken op de openbare weg overbodig wordt.

De pompunits worden bediend via de afstandsbediening vanaf de tractor of de SDS 7000. Dit houdt in dat de mankracht tot een minimum beperkt wordt. De bestuurder kan het volledige systeem vanuit de tractor besturen.

De APV- pompunit wordt geleverd met een reinigingsfunctie. Deze helpt bij het beperken van lekkage van drijfmest wanneer slangen en leidingen worden losgekoppeld. Hiermee wordt het eenvoudiger en aangenamer en spaart uw drijfmest plassen bij het loskoppelen van de slang. Dit is beter voor het milieu.

Het systeem is ingebouwd in de pompunit en bestaat uit een 3000 liter watertank en luchtcomressor. Eerst wordt water door de leidingen en slangen gestuurd, waardoor de resterende mest wordt weggespoeld. Daarna wordt er een rubberen bal met spons door het systeem gestuurd met behulp van de luchtdruk. Hierna zijn de leidingen en slangen volledig schoon en gemakkelijk te hanteren voor de volgende keer gebruik.

Agrometer- drijfmestpomp

met een agrometer-lijnasdekselpomp bespaart u geld en efficiëntie. De dompelpomp is volledig thermisch verzinkt en heeft een zeer lange levensduur. Tegelijkertijd bespaart u ook geld op het dagelijks onderhoud, omdat het corrosiebestendige oppervlak slechts een minimum aan vervanging vereist.

De Agrometer-lijnasdompelpomp is zowel beschikbaar voor elektrische bediening als aftakasbediening, inclusief een speciale hogedrukversie, met een pompafgiftedruk van 4,5 bar.

 • 6″ – 150 mm
  • 11 – 22 kW / 540-1000 rpm (PTO)
  • Completely hot-dip galvanized

Doda hogedruk-drijfmestpomp

Een mobiele drijfmestpomp die geschikt is wanneer u lange-afstands drijfmest moet pompen, en geen compromis wilt sluiten op kwaliteit of prestaties.

De hoge prestaties worden gegarandeerd door de drijfmestpomp te voeden met een ondergedompelde turbovulstof (of bestaande drijfmestpomp). Een compromisloze materiaalselectie geeft u een pomp met een lange levensduur.

 • 540 / 1000 rpm
  • Cast iron casing and impeller
  • Hardened manganese steel knife

AGM dompel- drijfmestpomp

De ondergedompelde drijfmestpomp van AGM maalt op efficiënte wijze voederrestanten en rietjes in uw mest. De ondergedompelde molenpomp AGM is een robuuste mestpomp, die vloeistoffen met een drogestofgehalte van 12% pompt.

 • 2,2 – 18,5 kW
  • Vertically or horisontally installation
  • Large accessory programme

Heeft u vragen over de Agrometer pompen dan kunt u altijd contact opnemen met 1 van de vertegenwoordigers.

Voor meer informatie zie Agrometer.