Sulky

Sulky is een fabrikant van zaaimachines en kunstmeststrooiers met ruim 80 jaar ervaring.

Het productassortiment van Sulky bestaat uit:

Rotorkopeggen

Vaste, en opklapbare rotorkopeggen. Variërend van 70 tot250 pk, in breedtes variërend van 3 meter met 12 rotors tot 6 meter met 24 rotors. Alle modellen kunnen uitgerust worden met een packerwals.

 

Kalkstrooiers

Sulky levert 2 soorten kalkstrooiers voor natte en droge kalk. De Polyvrac XT modellen(welke tevens eenvoudig om te bouwen zijn tot kunstmeststrooier) en de Loonwerkersuitvoering met speciale “Axion” computer, 20.9000 kg laadvermogen en speciale hydraulische vijzel met dubbele spoed.

 

Kunstmeststrooiers

Sulky’s  kunstmeststrooiers zijn geschikt voor alle soorten kunstmest. Er zijn gedragen en getrokken strooiers.

 

Direct zaaimachines

Voor de direct zaaimachines levert Sulky de modellen Maxidrill en Easydrill.

Afbeeldingsresultaat voor directe zaaimachine sulky

 

Mechanische zaaimachines

Mechanische zaaimachines hebben een nokkenradsysteem voor fijne en grove zaden met traploze hoeveelheidsinstelling. Sulky levert een driepuntszaaimachine en een opbouwzaaimachine.

Sulky Tramline SE (driepunts zaaimachine)

Sulky Tramline CE (opbouw zaaimachine)

   Pneumatische zaaimachines

De pneumatische zaaimachine, model Xeos, voor fijne en grove zaden zijn geschikt tot 450 kg/ha. Ze zijn voorzien van een aanbouwframe, centrale voorraadtank(van 1000-1800 liter), mechanische of hydraulische aandrijving. Werkbreedtes 3-4 meter en 24-32 rijen.

De pneumatische zaaimachines met fronttank van Sulky (model Xeos TF) voor fijne en grove zaden zijn geschikt van 2 tot 450 kg/ha. Ze zijn voorzien van een aanbouwframe, centrale frontvoorraadtank(van 1000-1800 liter), hydraulische aandrijving. Werkbreedtes 3-6 meter en 20-40 rijen.

Bij interesse in een Sulky machine kunt u contact opnemen met 1 van de vertegenwoordigers.

Voor meer informatie over Sulky machines zie Sulky