[rev_slider Occasions]

Kappenspuit

Ook voor de akkerbouw maakt Tjalma al geruime tijd unieke machines, voor verschillende doeleinden.

De werktuigdrager is een uniek concept, met vele uitbreidingsmogelijkheden.

De werktuigdrager maakt het mogelijk om verschillende gereedschappen te kunnen wisselen op een en het zelfde frame. Hierbij blijft de schuifbalk en de paralellogrammen aan de machine. Met een snelwissel aan de paralellogrammen kunnen de verschillende gereedschappen gewisseld worden. De gereedschappen worden met twee bouten snel en handig vastgezet. De machine is leverbaar in breedtes van 3-12 meter.

De gereedschappen die veelal gebruikt kunnen worden:

  • Kappenspuit

De rijenspuit heeft volledige verstelbare RVS kappen met een uitermate slim anti drupsysteem. De planten gaan tussen de kappen door, en het onkruid zit onder de kap. De kappen zijn individueel in de breedte te verstellen zodat er tot laat in het groeiseizoen nog gespoten kan worden. vanwege het design van de kap is eventueel liggend loof geen probleem.

  • Schoffeltuig

Elk denkbaar schoffeltuig past achter de paralellogram van deze machine. Elk gewas kent wel zijn eigen schoffelbehoefte. Eventueel is het ook mogelijk om nog extra sporenwissers te monteren.

  • Zaai elementen

Ook is er een mogelijkheid om er zaai elementen aan te hangen. Eventueel met schijven of alleen maar een ketsplaat voor het onderzaaien.

 

Bij de gedragen machine achter de trekker, hebben we  de mogelijkheid om bovenop het frame nog een zaadtank, kunstmestbak of vloeistoftank te plaatsen.

Eventueel is de machine geheel aan te passen aan uw wensen.