Bedrijf

S. Tjalma BV

Tjalma is een landbouwmechanisatiebedrijf in Oldekerk(GR). Tjalma ontwikkeld, ontwerpt en bouwt eigen zodenbemesters en mestpompen. Hiernaast verkoopt Tjalma trekkers en landbouwmachines. Ook is Tjalma importeur van Göweil, Agrometer, Regent en Rolland.

Doel: Op vraag van de klant de klant zo goed mogelijk bedienen. Daarbij ervoor zorgen dat de klant met onze producten een maximale resultaat kan behalen voor zijn bedrijf.

Missie: Akkerbouwers, veehouders en loonwerkers zo goed mogelijk van dienst zijn met kwalitatief goede producten die voldoen aan de wetgeving en een goede service. Hiermee een goede klanten relatie op bouwen voor langere termijnen.

Visie: Innovatieve producten creëren om het werk voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarmee inspelen op de vergroting en de precisielandbouw.

Onze huismerken zijn:

  • Kuhn
  • Massey Ferguson
  • Sulky
  • Göweil

Voor de overige merken zie Mechanisatie

We focussen ons op de kwaliteit en nauwkeurigheid van de machines. Met behulp van GPS in combinatie met de nauwkeurige Tjalma zodenbemesters streven wij naar het zo makkelijk mogelijk maken van moderne precisielandbouw.

Op het juiste moment en op de juiste plaats de beste bewerking uitvoeren.